Even voorstellen…

Ina Spanjaardt-Koning Natuurgeneeskundigepraktijk Noord-HollandIk ben Ina Spanjaardt-Koning en sinds mijn jeugd ben ik bezig met gezondheid en kruiden. Dit heb ik ook deels van mijn ouders meegekregen, waar ik ze erg dankbaar voor ben.

Vanaf 1995 heb ik mij bezig gehouden met voedingsadviezen, waarbij het accent lag op gezondheid en gewichtsbeheersing. Vanaf 2005 startte ik met de opleiding Acupunctuur en Chinese Kruiden aan Hwa to University te Koog aan de Zaan en zag de prachtige resultaten van deze eeuwenoude geneeskunde. Ik heb daar vele uren stage mogen lopen en heb meegedaan met projecten van onderzoek o.a. Rugklachten, Depressie en Onvruchtbaarheid.Voor mijn afstudeerproject heb ik Diabetes gekozen.

Van 2010 tot 2011 volgde ik de opleiding Westerse Medische Vakken aan de Qing-Bai te Amsterdam. In 2012 ben ik begonnen met Voetreflexologie bij School voor Voetreflexologie te Alkmaar en heb tevens de Dorn-methode en Breuss massage gevolgd. Dorn en Breuss massage zijn een weldaad voor ieder mens, zo heb ik het zelf ervaren.

Ik hoop ook u van dienst te mogen zijn.