Stoppen met roken

Steeds meer mensen willen stoppen met roken.

Roken is niet alleen slecht voor de eigen gezondheid, maar ook dat van de omgeving.

Maar waarom is het toch zo moeilijk om te stoppen met roken? Doordat het lichaam aan nicotine verslaafd is geraakt en de geestelijke drang. Met name de ontwenningsverschijnselen geven vaak problemen. Toch lukt het jaarlijks 100.000 mensen om te stoppen met roken.

Mogelijk bent u daar ook een van.

De ontwenningsverschijnselen ontstaan als er geen nieuwe nicotine aan het lichaam wordt aangeboden. Men voelt zich niet zo lekker en dit lijkt erger te worden. Met name eet- en snoepaanvallen, slapeloosheid, irritaties, onrust etc. komen vaak voor, vooral de eerste drie weken. Het lichaam moet wennen aan de nieuwe situatie, er moet dus iets doorbroken worden.

Acupunctuur kan een grote bijdrage leveren om de ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor het volhouden draaglijker wordt.

De beste manier om te stoppen met roken is de manier waarbij de lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid wordt doorbroken.

Acupunctuur helpt niet alleen om de ontwenningsverschijnselen te verzachten, maar ook om de longenergie en de wilskracht te vergroten. Daardoor gaat men zich energieker en beter voelen.

Het maakt niet uit of u al op leeftijd bent of nog erg jong bent. Acupunctuur biedt uitkomst met gemiddeld 3 behandelingen in 2 weken tijd.